whatsap
      
saat icon 7/24
Özel Ambulans Fiyatları
2024-02-28 17:12:00

Özel Ambulans Fiyatları

Özel Ambulans hizmetleri, sağlık kuruluşları arasında ya da sağlık kuruluşuna götürmek amacıyla hastayı ya da yaralıyı taşımaya, nakil esnasında gerekli kişisel bakımı veren hizmettir. Bu hizmeti bireyler devlet kurumları tarafından ücretsiz olarak hizmet veren devlet ambulanslarından ya da özel kurumlar tarafından belli bir ücret karşılığında hizmet veren özel ambulanslar aracılığıyla faydalanabilirler.

Özel Ambulanslar

Sağlık Bakanlığı denetiminde oldukları için ücret fiyatlandırması da Sağlık Bakanlığının denetimindedir. Özel ambulansların fiyat denetimi Sağlık Bakanlığı tarafından yapılırken fiyat belirlemesi İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılmaktadır. Bu nedenle ilden ile fiyatlar farklılık göstermektedir. Özel ambulansların fiyatları Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenmiş olan standartlara ve ambulansların çeşitlerine göre farklılık gösterir. Özel ambulans çeşidi hastanın sağlık durumu ve fiziksel durumuna göre belirlenir. Hasta özel olarak talepte de bulunabilir. Her ambulans türünün belli standartları ve donanımları vardır. Fiyatlandırmayı belirleyen bir diğer faktör ise hastanın ya da yaralının ambulans içerisinde ya da dışarısında mevcut tıbbi durumuna göre ihtiyaç duyduğu tıbbi malzemelerdir.Bu hizmeti en donanımlı ve uygun bir şekilde yapan Alperen Özel Ambulans müşterilerini daima memnun etmiştir. Biz Alperen Özel Ambulans firması olarak hasta transferlerinde aradığınız donanımı ve tecrübeyi hizmetinize sunuyoruz. Biz Alperen Özel Ambulans olarak hasta nakil konusunda uluslararası belirlenen kurallarla çalışıyoruz. Siz de bizimle çalışmak istiyorsanız 7/24 açık olan telefon numaramızla iletişime geçebilirsiniz. Özel ambulans hizmetlerinin ücret yapılandırmaları bir taban ücret ve kilometre başı ücret, ek bakım, gece ve hafta sonu ücretleri ve diğer hizmetler gibi ücretleri ile hesaplanır. Bazı özel ambulans hizmeti veren kurumlarda ise organizasyon, tatbikat gibi sağlık tedbirlerinde fiyatlar saat başı ücret olarak hesaplanmaktadır.

Özel Ambulans Ücretleri

2024 yılı için; şehir içi açılış ücreti 700 TL, kilometre başı 15 TL, şehirlerarası açılış ücreti 700 TL, kilometre başı 15 TL olarak belirlenmiştir. Bu fiyat aralığı her kilometre için değişkenlik gösterebilmektedir.

Özel ambulans hizmeti verilirken özel desteğe gereksinim duyan ya da tedavi ihtiyacı olan hasta ya da yaralılar için uzman ekipmanlar kullanılır. Özel ambulanslarda hastaya gerekli görülen bakım ve tedavi hizmetini veren sağlık personelleri de bulunur.Hasta veya yaralıya müdahale etmek için ambulanslar da paramedik ve acil tıp teknisyeni bulunmaktadır. Özel ambulans hizmetinden faydalanırken ambulanslar bir günlük veya birkaç günlük olarak kiralanabilmektedir. Özel ambulanslarda hastanın güvenliğinden ambulans personelleri sorumludur.

Alperen Ambulans Kaliteli ve Güvenilir Hizmet

Yeni kullanıcı başarıyla kaydedildi.