whatsap
      
saat icon 7/24
Karkamış Özel Ambulans
2024-01-31 13:28:44

Karkamış Özel Ambulans

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde acil ambulans görev kapsamında olmayan hizmetlerin verildiği yaşlı veya engelli tüm hastaların yararına sunulmuş tam donanımlı ekipman ve personele sahip ambulans hizmetidir. Engelli, yaşlı, yatalak bütün hastaların hızlı, konforlu ve en önemlisi güvenli bir şekilde nakil işlemlerinin gerçekleştirilmesi sağlanır.

Nakil işlemelerinde güvenlik ve konfor Alperen Ambulans için hayati öneme sahiptir. Yapılan araştırmalar sonucunda hasta nakil veya hasta transfer ambulans hizmetlerinde özel ambulans hizmetlerinin önemi ortaya çıkmaktadır. Özel ambulanslar hastaların nakil konusunda ambulans hizmetlerinde ki en büyük yükü taşımaktadırlar. Özel ambulanslar hastaneden hastaneye veya sağlık kuruluşlarından hastanın evine nakil işlemleri gerçekleştirir. Özel ambulanslar nakil işlemlerini gerçekleştirirken yaşlı engelli veya yatalak bireyin özel bakım ihtiyacını da karşılamaktadırlar.

Özel Ambulans

Yaralı veya hasta taşımaya uygun hazırlanmış tıbbi donanıma sahip özel araçlara özel ambulans denir. Ambulanslar çeşitli sağlık hizmetleri vermektedir. Bu hizmetlere olan ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Ambulanslara artan ihtiyaç sonucunda özel ambulanslar ortaya çıkmıştır ve bir çok hizmet sunmuşlardır

Sağlık bakanlığı yönetmenliğinde özel ambulansların teknik özellikleri, ekipman ve sunduğu diğer sağlık hizmetlerinin neler olduğu belirtilmiştir. Özel ambulanslar acil olan veya acil olmayan hasta nâkili yapabilirler. Aynı zamanda hastaya gerekli acil olan ya da olmayan müdahaleleri de yapabilirler. Özel ambulanslar şehir içi, şehirler arasında hastaneden hastaneye veya sağlık kuruluşlarından evlerine nakil hizmetleri verebilmektedirler. Bu nakil hizmetlerini belirli bir ücret karşılığında yaparlar. Özel ambulansların alacağı ücretlerin denetimi Sağlık bakanlığı tarafından yapılır. Alınan ücretin fiyatı ise bulunduğu ildeki İl Sağlık Müdürlükleri tarafından belirlenir.

Özel Ambulanslar Neden Tercih Edilmelidir?

Sağlık söz konusu olunca çok titiz çalışması gerekir.Hastaların sağlıklı bir şekilde muayeneleri ve hastaneler arası transferlerde özel ambulans araçları önemli yer tutmaktadır. Kamuya bağlı ambulanslar acil olmayan durumlarda nakil hasta transferi hizmeti vermemektedirler. Bu nedenle özel ambulanslar bu konuda ön plana çıkmışlardır. Ayrıca verdikleri hizmetin kalitesi, hastaya sunulan konfor ve güvenli yolculuk özel ambulanslara olan güvenin artmasına sebep olmuştur.

Tabi ki her özel ambulans firması aynı titizlik ile çalışmaz bunun için özel ambulans kiralamadan önce iyi bir araştırma yapmak gerekir. Biz Alperen Özel Ambulans firması olarak Hasta transferlerinde aradığınız donanımı ve tecrübeyi hizmetinize sunuyoruz. Biz Alperen Özel Ambulans olarak hatta nakil konusunda uluslararası belirlenen kurallarla çalışıyoruz. Ulaşımda tamamen profesyonel olan hekimlerimiz görev almaktadır. Alperen Özel Ambulans firması olarak organizasyon hizmetinde bulunması için en  donanımlı araçlarımızı sizlerin hizmetine sunuyoruz.

Alperen Ambulans Kaliteli ve Güvenilir Hizmet

Yeni kullanıcı başarıyla kaydedildi.