whatsap
      
saat icon 7/24
Hasta Transfer
2023-04-09 22:02:53

Hasta Transfer Hizmetleri

Hasta transfer, hasta ya da yaralı olan bireyin tanı, kontrol ya da tedavi maksadıyla bir birimden diğer bir birime veya herhangi bir hastaneden diğerine sevkinin mevcut sağlık durumu ve bakımının sürekliliğini sağlayarak hızlı, konforlu ve güvenli bir şekilde yapılmasıdır.

Hastanın ya da yaralının güvenli ve sağlıklı bir şekilde transfer işleminin gerçekleşmesi gerekir. Hastanın sağlık durumuna göre ambulans seçimi yapılmalıdır. Ambulans içerisinde hastaya olumsuz bir durumda müdahale etmek için sağlık personelleri bulunmaktadır. Hastanın sağlık durumuna uygun olarak ambulansta ki tıbbi donanım da yeterli olmalıdır.

Biz Alperen Özel Ambulans firması olarak Hasta transferlerinde aradığınız donanımı ve tecrübeyi hizmetinize sunuyoruz. Biz Alperen Özel Ambulans olarak hatta nakil konusunda uluslararası belirlenen kurallarla çalışıyoruz. Ulaşımda tamamen profesyonel olan hekimlerimiz görev almaktadır.

Hasta Transfer Çeşitleri

Hasta transferi hastane içi birimlere ya da hastaneler arasında yapılabilir. Bunlar; hastane içi transfer, yoğun bakıma transfer, ameliyathaneye transfer, hastane dışı transfer, acil yardım ambulansı ve hasta nakil ambulansı ile transfer olarak sınıflandırılabilir.

- Hasta transfer kriterleri açısından tüm şartları sağlıyor ise transfer edilir. Hasta bazı durumlarda (hemodinami, solunumsal ve doku oksijenlenmesi) stabilite değilse; teknik olarak transferi sırasında yeterli donanım yoksa gideceği kurumda bakım sürekliliği yoksa transfer edilir.

- Acil Yardım Ambulansı İle Transfer: Acil servis hekimi ya da uzman hekim hastanın sevk edileceği kurumdan ilk olarak onay alır. 112 komuta merkezi ile ya da özel ambulans firmaları ile iletişime geçilerek hastanın durumu hakkında bilgi verilir. Ambulans personellerine hasta hakkında gerekli bilgilendirme yapılır. Hastaneler arası nakil formu doldurulur. Ardından hasta ambulans personellerine teslim edilir ve onların sorumluluğunda bulunur. Hasta transfer işlemleri ambulans personelleri tarafından sağlanır. Her hangi bir acil durumda ambulans personelleri gerekli acil müdahaleleri ve bakımı hastaya yapar.

Alperen Ambulans Kaliteli ve Güvenilir Hizmet

Yeni kullanıcı başarıyla kaydedildi.