whatsap
      
saat icon 7/24
Artvin Özel Ambulans
2022-02-05 11:20:43

Artvin Özel Ambulans

Artvin Özel Ambulansları hasta nakil hizmeti sektöründe gelişmiş teknoloji ile donatılan araçlar kullanmaktadır. Ambulansların modern olmalarının yanı sıra verimlilikleri ile de dikkat çekmektedirler. Sağlık sektöründe ilerleyen gelişmeler ile yenilenen araçlar hastalara veya yaralılara daha hızlı ve güvenilir bir hizmet vermektedir.

Özel ambulanslar hastaları evlerinden alabildiği gibi aynı zamanda hastaneler arasında da ulaşım görevini de üstlenmektedir. Evden hastaneye nakil, hastaneden eve nakil, hastaneden hastaneye nakil hizmeti ya da bakım evleri arası nakil hizmetleri vererek üst düzey memnuniyet sağlamaktadır. Konu sağlık olduğunda çok fazla dikkat ve özveri gerekmektedir. Bu yüzden uzman personeller ile hastalara ve yakınlarına en iyi hizmet verilmektedir. Araçların dış ve iç donanımları eksiksiz olmalıdır. Hastaların konforu ve güvenliği her zaman ön planda tutulmaktadır. Özel ambulans kiralama işi çok titiz bir şekilde yapılması gerektiğinden dolayı, bu konuda tecrübeli firmalarla çalışmak önem taşımaktadır. Biz Alperen özel ambulans firması olarak hastalarımızın her zaman memnun ayrılması için deneyimli personellerimiz ve alanında uzman sağlık ekibimiz ile elimizden gelen titizlik ve özveriyi göstermekteyiz.

Artvin Özel Ambulans, yaralı ve hastaları hastaneye, ilk yardıma müsait olan sağlık merkezlerine veya tıbbi bakımın uygulanacağı bakım merkezlerine taşımakta kullanılan; içi ve dışı özel donanımlarla döşenmiş araçlardır. Kısaca Artvin Özel Ambulans, hastaneler arasında ya da hastaneye ulaştırmak amacıyla hasta veya yaralı taşımaya yarayan özel donanımlı sağlık araçlarıdır.

Ambulansların bazıları sadece hasta veya yaralıyı taşımakta kullanılıyor olup bazıları ise cerrahi müdahaleleri yapmaya, serum ve kan transfüzyonuna, oksijen vermeye uygun şekilde dizayn edilip donatılmıştır. Ambulanslar özel sirenlere ve yüksek aydınlatmalı led lambalara sahiptir. Bu dış donanımlar ambulansların trafikte önceliği almalarını sağlamaktadır.

Artvin Özel Ambulans –Artvin’de Hizmet Verdiğimiz Bölgeler

Artvin Merkez Özel Ambulans Hizmetleri

Ardanuç Özel Ambulans Hizmetleri

Arhavi Özel Ambulans Hizmetleri

Borçka Özel Ambulans Hizmetleri

Hopa Özel Ambulans Hizmetleri

Kemalpaşa Özel Ambulans Hizmetleri

Murgul Özel Ambulans Hizmetleri

Şavşat Özel Ambulans Hizmetleri

Yusufeli Özel Ambulans Hizmetleri

Ambulans Çeşitleri

Ambulanslar, kara, deniz ve hava ambulansı olarak 3 gruba ayrılmaktadır.

Kara ambulansları kullanım amacına göre acil yardım ambulansı, hasta nakil ambulansı, yoğun bakım ambulansı ve özel donanımlı ambulanslar olarak sınıflandırılmaktadır.

Acil yardım ambulansı: Oluşabilecek her türlü durumda, olay yerinde ve hastaneye sevk edilirken ambulans içerisinde hasta ve yaralılara gerekli acil tıbbi müdahaleyi yapabilecek ekibe ve tıbbi donanıma sahip kara aracıdır. Acil yardım ambulanslarında yüksek oranda tıbbi malzeme bulunmaktadır.

Hasta nakil ambulansı: Acil olarak tıbbi müdahale gerektirmeyen hasta veya yaralıların nakli amacıyla kullanılan, en az bir sağlık personeli hastanın yanında olacak şekilde bulunan ambulanslardır. Acil yardım ambulanslarına göre daha az donanım ve malzemeye sahiptirler.

Yoğun bakım ambulansı: Hastaların nakli esnasında ileri seviyede yaşam bulgularının izlenmesine ve tedavisine yönelik olarak tasarımlanan yüksek donanımlı araçlardır.

Özel donanımlı ambulanslar: Acil hasta veya yaralılara olay yerinde acil tıbbi yardımı sağlamak amacıyla donatılmış araçlardır. Bu ambulans araçları görev yaptığı bölgenin coğrafi özelliği ile taşıdığı hasta veya yaralıların yaşı, fiziki ve tıbbi durumlarına göre özel olarak tasarlanmış ve buna göre personel ve ekipmanla donatılmış araçlardır.

Özel Ambulansın Görevleri

Özel Ambulanslar hareketli hastane olarak işlev görürler. Hastaya müdahale ve hastayı takip konusunda gerekli sağlık donanıma sahiptir. Ambulansın dış donamında uyarıcı sistem olarak tepe lambaları ve siren sistemleri mevcuttur ve acil durumlar söz konusu olduğunda ambulanslar trafikte yol vermeleri için siren ve tepe lambalarını kullanılırlar. Ambulanslar acil durumlarda bazı trafik kurallarını da ihlal edebilirler ve ambulanslar bu konuda muaf tutulmuştur. Bu tip acil durumlarda trafikte bulunan ambulans araçlarının vaka yerine en kısa sürede ulaşması için gösterdiği bu çaba toplumda acil sağlık hizmetine duyulan aciliyetin ve ambulans araçlarına olan güvenin artmasına neden olur. Hasta ve hasta yakınları en hızlı ve en güvenilir ambulansları tercih etmek istediklerinden dolayı sektör de deneyimli ve uzman kadrosu ile Alperen özel ambulans sizlere bu konuda yardımcı olacaktır. Sağlığınız bizim için çok değerli olup, hasta nakil hizmetlerinde her zaman en iyi hizmeti sunmaya çalışmaktayız. Biz Alperen Özel Ambulans olarak hasta nakil konusunda uluslararası belirlenen kurallarla çalışmaktayız. Ulaşımda tamamen en donanımlı araçlarımızı ve profesyonel hekimlerimizi görevlendirmekteyiz.

Özel Ambulans Fiyatları

Genellikle ambulans hizmetleri kamusal bir hizmet olarak sunulmaktadır. Ancak özel ambulans hizmetlerine ilgi ve ihtiyaç son zamanlarda artmış olup, giderek daha fazla önem kazanmaya başlamıştır. Ambulans ile kurulan iletişim oldukça hızlı olmalıdır. Ambulans çağrıları bu hatlar üzerinden alınmaktadır. Gelen çağrı sonucunda oldukça hızlı bir şekilde ambulans yönlendirilmektedir. Özel ambulans hizmetleri ücretli hizmetlerdir. Sunulan ambulans hizmeti ve ambulans fiyatları, sistemli ücret tarifeleri üzerinden oluşturulmaktadır

Ambulans ücretleri bulundukları İL SAĞLIK MÜDÜRLÜKLERİ tarafından belirlenmektedir. Bu ücretler verilen hizmet, alınan mesafe, hastanın kullandığı ambulans çeşidine ve uygulanan müdahalelere göre değişmektedir. Özel ambulansların aldıkları bu ücretler sağlık bakanlığı tarafından denetlenmektedir.

Ambulanslar neden önemlidir?

Ambulans 7 gün 24 saat sürekli verilen bir hizmettir. Ambulans hizmetleri, hastane hizmetleriyle uyumlulaştırılarak daha etkin bir hizmet haline getirilmiştir. Ambulans çağrıları ve ambulansta nakil edilen hastaya ait bilgiler hastaneye aktarılabilir. Ambulans hizmet operasyonları, hastane öncesi aşamada verilen bir hizmet olarak sağlık sisteminin önemli bir öncü bir parçası olarak görülmektedir. Sağlık hizmetinin kesintisiz bir biçimde yürütülmesinde ambulans ve ambulans hizmetleri çok değerlidir. Ambulanslar, hastanın ilk yardım ve acil müdahalesini yaparak hastanın hayata tutunmasında ki en önemli faktördür. Hastaya olay yerinde ve ambulans içerisinde ileri yaşam desteği vererek hastanın hayata tutunmasını sağlar. Bundan dolayı işinde tecrübeli firmalarla çalışmak gereklidir. Kendini her zaman yenileyen firmalar ve şirketler en kaliteli hizmeti müşterilerine verebilmek için kendilerini daha iyi hale getirdiğinden sektördeki yerleri de her geçen gün biraz daha yükselmektedir. Bu ilke doğrultusunda biz Alperen Özel Ambulans firması olarak kazandığımız deneyimle hastalarımızı memnun etmek için her geçen gün farklı bir yenilik getiriyoruz. Alperen Özel Ambulans olarak sektördeki yerimizin sürekli üst basamaklara çıkıyor olmasının temelinde işimizi çok titiz ve donanımlı bir şekilde yapmamız yatmaktadır.

Şehirlerarası Ambulans

Tedavisine devam edilen bir hasta için bir hastaneden başka bir hastaneye, evdeki bir hastanın bir hastaneye veya bakım evlerine sağlık ekibi desteği ve tam donanımlı ambulans araçlarıyla şehirler arası nakil hizmetleri verilmektedir. Şehirler arası nakil hizmetlerinde mesafe gözetmeksizin hizmet verilmektedir. Nakil işlemlerinde hasta nakil ambulansları kullanılmaktadır.

Hasta Nakil Ambulansı

Hastaların hastaneden bir başka hastaneye ya da hastaneden kendi evine ya da bakım ve huzur merkezlerine sağlık personelleri eşliğinde transferinde kullanılan ambulanslardır.

Tüm özel ambulans ve sağlık hizmetlerimizden yararlanmak, detaylı bilgi ve fiyat almak için 0551 396 33 27 numaramızdan 7 gün 24 saat bizlere ulaşabilirsiniz. Alperen Özel Ambulans sağlığınızı korumak için her yerde ve her zaman bir telefon kadar yakınınızda.

Alperen Ambulans Kaliteli ve Güvenilir Hizmet

Yeni kullanıcı başarıyla kaydedildi.