whatsap
      
saat icon 7/24
Ambulans No
2022-02-01 11:23:15

Ambulans No

Acil durum sağlık hizmetlerinde ilk yardım ambulans no 112’dir. Ancak acil durumlarda bazı özel sağlık kurum ve kuruluşlarından birinden hizmet almak istediğinizde kurumun iletişim numarası üzerinden hemen iletişime geçebilirsiniz. Birçok kurum bu tür acil durumlar için operatör üzerinden hızlı bir yönlendirme yapar ve sizin bulunduğunuz konuma gerekli ilk yardım ve acil müdahale için sağlık ekibi yönlendirir. İletişimi soğukkanlı ve sakin kalarak kurmak oldukça önemlidir.

Özel Ambulans Nedir?

Özel ambulans, hastaneler arasında ya da hastaneye ulaştırmak maksadıyla hasta ya da yaralı taşımayı sağlayan özel donanımlara sahip panelvan tipi araçların özel firmalar ile sundukları hizmetlerdir.

Özel Ambulansların Özellikleri Nelerdir?

Özel ambulans genel olarak beyaz renktedirler ve çoğu zaman bağlı oldukları sağlık kuruluşlarının logolarını üzerlerinde bulundururlar. Dış donanımlarında sıralı led halinde bulunan acil durum araç aydınlatması bulunur. Ambulansların dış donanımlarında yüksek sesli uyarıcı siren sistemleri bulunmaktadır. İç donanımlarında ambulans içinde bulunan personellerin kendileri arasında iletişimleri sağlayan el telsizleri ve sağlık kurumları ile iletişimini sağlayan iletişim araçları bulunur.

Özel ambulans hizmeti hasta veya yaralının bulunduğu yer savaş yeri veya tatbikat alanı, ev, spor salonu, trafik güzergâhı ve daha birçok alanda ihtiyaç duyulmaktadır. Bu nedenle ambulanslar bulunabileceği alanlara göre özel olarak görevlendirilmiş ambulans personelleri bulunmaktadır.

Özel Ambulans Hizmeti Almadan Önce Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Sağlık söz konusu olduğunda her şeyde en iyi imkanlar haftaya sunulmalı.Hasta nakil işlemleri için destek almanız gerekirse uzman transfer firmaları ile çalışmalısınız. Biz Alperen Özel Ambulans firması olarak bu hizmeti en iyi şekilde sunmak için deneyimli personellerimizle çok titiz bir şekilde çalışıyoruz. Alperen Özel Ambulans olarak hasta nakil ambulanslarımız şehir için ve şehirlerarası nakil işlemleri ile ilgili aradığınız kaliteyi firmamızla çalışarak kolaylıkla elinizin altında bulabilirsiniz. Hasta nakil fiyatlarımız da diğer birçok firmaya göre uygundur. Siz de bizimle çalışmak istiyorsanız bizimle telefonla veya ofisimize gelerek görüşebiliriz. Alperen Özel Ambulans hasta nakil  fiyatları mesafelere göre değişikliklergöstermektedir. Sağlığınız bizim için çok önemlidir. Bu nedenle hasta nakil hizmetlerinde her zaman en iyisi hizmeti sunmaya çalışıyoruz.

Özel Ambulans Çeşitleri Nelerdir?

Özel ambulanslar donanımlarına ve kullanıldıkları görevlere göre farklı çeşitleri bulunur. Bunlar: Acil yardım ambulansı, 4 sedyeli yoğun bakım ambulansı, yeni doğan ambulansı, motorize ambulans, hasta nakil ambulansıdır. Acil yardım ambulansı beyaz renktedir ve kırmızı şeritle kaplanmış olan özel donanıma sahip acil durum müdahale araçlarıdır. Ambulanslarda 2 kişilik sağlık ekibi ve şoför bulunur. Türkiye’de son zamanlarda ambulans şoförlerinin de sağlık bölümü mezunlarından seçilmesine özellikle dikkat edilir. Bunun pek çok farklı sebebi vardır. Bu sebeplerden en önemlisi sağlığın hafife alınamayacak derecede mühimi bir konu olmasıdır.

Alperen Ambulans Kaliteli ve Güvenilir Hizmet

Yeni kullanıcı başarıyla kaydedildi.