whatsap
      
saat icon 7/24
Dizi Set Ambulansı
2023-01-03 19:56:52

Dizi Set Ambulansı


İçindekiler


Türkiye'de dizi set ambulans hizmeti, bir yapım şirketi tarafından çekilecek olan bir dizi veya film gibi yapımlarda, güvenlik amaçlı yada dizi film gibi konulardaçekim amaçlı kiralama amaçlı özel şirketten alınan bir ambulans hizmetidir. Bu hizmet, yapım şirketi tarafından sipariş edilir ve özel ambulans şirketleri tarafından sağlanır.

Dizi set ambulans hizmeti, yapım şirketi tarafından belirlenen bir yerde ve zamanda hazır bulunan bir ambulans ve sağlık ekibi tarafından sağlanır. Bu ambulans, yapım şirketinin belirlediği oyunculardan birinin veya bir grup oyuncunun yapım yerinde meydana gelebilecek bir sağlık sorunu durumunda hemen müdahale etmek için kullanılır.

 Örneğin, oyuncunun yapım yerinde geçici olarak baygınlık geçirmesi durumunda, dizi set ambulans hizmeti tarafından oyuncunun güvende ve rahat bir şekilde hastaneye taşınması sağlanır.

Setlerde ambulans bulundurmak dizi oyuncuları ve set çaışanlarını güvende hissetireceği bir ortam yaratacak, can güvenliğini sağlayacak ve buda yapılan işe bir katkı sağlayacaktır.

Dizi set ambulans hizmeti, yapım şirketinin ve oyunculardan oluşan ekibin çalışma ortamının güvenliğini sağlamaya yönelik bir hizmettir. Bu hizmet, özel ambulans şirketleri tarafından sağlanır ve ücretli bir hizmettir.

Ambulans setleri için günlük, haftalık, aylık anlaşmalar ile özel ambulans firması ile dizi set firması arasında ihtiyaca göre anlaşma yapılır.

Dizi veya film sahnelerinde ambulans ihtiyacında ise en hızlı yöntem ambulans kiralama yöntemidir. Bu firma için maliyeti düşük tutacak ve her daim kiralama hizmetinden faydalanma imkanı sağlanacaktır.

Dizi setleri harici, film konser tiyatro gibi organizasyonlarda da ambulans kiralama fırsatı güvenliği en yüksek noktada tutacaktır ve işveren, çalışanların ve konukların kendini güvende hissetmesini sağlayacaktır. Olası bir durumda acil müdahale için insan hayatını kurtarmada yada herhangi bir yaralanmada hızlı bir acil müdahale etki edecektir.

 

 

Alperen Ambulans Kaliteli ve Güvenilir Hizmet

Yeni kullanıcı başarıyla kaydedildi.